Foto Landelijk

Landelijk

Foto creaform

Design Keuken

dewilde-keukens-2

Modern

dewilde-mauve-keuken-1

Tijdloze keukens

Bekijk onze tijdloze keukens

Foto Klasiek

Klassiek

Gebroeders de wilde is CBW Gecertificeerd
slogan

op maat gemaakte keukens uit eigen fabriek

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Everdingen

Keukens op maat voor u in Everdingen

Een nieuwe droomkeuken laten monteren in uw huis? Kunt u uw droomkeuken niet vinden? Neem dan eens contact op met Gebr. De wilde in de buurt van Everdingen voor keukens op maat. Gebr. De Wilde is gespecialiseerd in het maken van keukens op maat en uitgegroeid tot een bekend begrip in Everdingen en omgeving. Al vele jaren zijn wij onze klanten van dienst met prachtige keukens op maat. Onze klanten kunnen zelf een keuze te kunnen laten maken uit materialen, kleuren en stijlen bieden wij speciale keukens op maat in Everdingen en omgeving. Graag leveren wij keukens op maat in Everdingen en omgeving die lang meegaan en handige onderdelen bevatten. Niet alleen het design is belangrijk. Ook de accessoires vormen een belangrijk onderdeel van de keukens op maat. Door de keukens handig in te delen is alles binnen handbereik waardoor u in een oogwenk een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten. Benieuwd naar de keukens op maat die wij gemaakt hebben in de buurt van Everdingen? Bekijk dan onze website.

Keukens op maat volgens de wensen van de klant uit Everdingen

Als wij keukens op maat maken in onze fabriek in de buurt van Everdingen doen wij dit volgens de wensen van onze klant. Onze klanten kunnen de volgende wensen bespreken:

  • Kleuren
  • Materialen
  • Hoogte
  • Accessoires
  • Indeling

Bij het ontwerpen van de keukens op maat in de buurt van Everdingen kunnen wij u voorzien van advies. Ons team heeft veel ervaring in het maken van keukens op maat en weten als geen ander welke keukens er bij bepaalde wensen passen. Aan de hand hiervan worden de keukens op maat ontworpen.

Keukens op maat uit eigen werkplaats vlakbij Everdingen

Als onze klanten het eens zijn met het ontwerp van de keukens op maat in de buurt van Everdingen kunnen we starten met het meten van de keukens. We gaan naar onze klanten om de plek te bekijken en goed te meten. Vervolgens kunnen we de keukens op maat maken in onze werkplaats in de buurt van Everdingen. Hier werkt ons team met veel precisie en oog voor detail. Hierbij maken we gebruik van moderne machines en materialen.

Offerte voor keukens op maat levering in Everdingen

Bent u benieuwd wat keukens op maat in de buurt van Everdingen kosten? Vraag dan een offerte aan bij Gebr. De Wilde. Gebr. De wilde biedt keukens op maat in de buurt van Everdingen voor eerlijke prijzen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Hierdoor vindt u altijd keukens op maat in de buurt van Everdingen die passen binnen uw budget. Meer informatie over keukens op maat in de buurt van Everdingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Keukens op maat voor u in Everdingen
Laat uw reactie achter
merken
Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde

Copyright © 2021 Gebr. de Wilde | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index