Foto Landelijk

Landelijk

Foto creaform

Design Keuken

dewilde-keukens-2

Modern

dewilde-mauve-keuken-1

Tijdloze keukens

Bekijk onze tijdloze keukens

Foto Klasiek

Klassiek

Gebroeders de wilde is CBW Gecertificeerd
slogan

op maat gemaakte keukens uit eigen fabriek

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Overberg

Keukens gemonteerd door Gebr. De Wilde in Overberg

Wilt u een prachtige nieuwe keuken laten maken in uw woning in de buurt van Overberg? Kunt u geen standaard keukens vinden die eventueel zouden passen bij uw woning, wensen en smaak? Keuken- en aannemingsbedrijf Gebr. De Wilde in de buurt van Overberg is een echt familiebedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van keukens. Naast de bouw van keukens kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van complete keukens van keukenmerken als "Zeyko" en "Cityline". Uw ideeën realiseren wij, hierdoor is uw keuken uniek en exclusief. U kunt bij ons vertrouwd kopen, krijgt deskundig advies, goede service en een duurzame keuken. Door deze unieke kenmerken zijn wij al vele jaren dé specialist op het gebied van keukens in Overberg en omgeving.

Handgemaakte keukens in Overberg

Wanneer u geen mooie keukens vindt bij de standaard keukenzaken kunt u bij ons terecht voor een prachtige keuken in de buurt van Overberg. Als specialist op het gebied van keukens bieden wij altijd een passende keuken aan. Wij bouwen keukens in verschillende stijlen zoals:

  • Modern
  • Klassiek
  • Nostalgisch

Of het nu gaat om een landelijke Hollandse keuken of een modern topdesign. Wij bouwen uw droom keuken in de buurt van Overberg. Wat een klant wenst bij een keuken is bij ons ook mogelijk. Meer informatie? Bekijk de door ons gemaakte keukens in de buurt van Overberg via onze website.

Bekijk onze collectie gemaakte keukens voor u in Overberg

Wilt u een indruk krijgen van keukens maat door ons gerealiseerd in Overberg en omgeving? Klik dan hier om naar onze keukens showroom pagina te gaan. Zoals u hier zult zien kunnen wij werkelijk alle mogelijke stijlen en maatgevingen voor u realiseren. Ieder houtsoort, massief of fineer elke vorm en iedere maat. Verzint u het maar! Werkelijk alles is mogelijk. Wij zijn niet voor niets dé keukenspecialist van Overberg en omgeving.

Vrijblijvende offerte voor keukens in Overberg

Woont u in de omgeving van Overberg? En wilt u graag een nieuwe keuken laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Gebr. de Wilde voor een offerte. Wij maken keukens voor klanten in Overberg en omgeving.

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Keukens gemonteerd door Gebr. De Wilde in Overberg
Laat uw reactie achter
merken
Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde

Copyright © 2021 Gebr. de Wilde | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index