dewilde-mauve-keuken-1

Tijdloze keukens

Bekijk onze tijdloze keukens

Gebroeders de wilde is CBW Gecertificeerd
slogan

op maat gemaakte keukens uit eigen fabriek

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Vinkeveen

Keukens gemonteerd door Gebr. De Wilde in Vinkeveen

Wilt u een prachtige nieuwe keuken laten maken in uw woning in de buurt van Vinkeveen? Kunt u geen standaard keukens vinden die eventueel zouden passen bij uw woning, wensen en smaak? Keuken- en aannemingsbedrijf Gebr. De Wilde in de buurt van Vinkeveen is een echt familiebedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van keukens. Naast de bouw van keukens kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van complete keukens van keukenmerken als "Zeyko" en "Cityline". Uw ideeën realiseren wij, hierdoor is uw keuken uniek en exclusief. U kunt bij ons vertrouwd kopen, krijgt deskundig advies, goede service en een duurzame keuken. Door deze unieke kenmerken zijn wij al vele jaren dé specialist op het gebied van keukens in Vinkeveen en omgeving.

Handgemaakte keukens in Vinkeveen

Wanneer u geen mooie keukens vindt bij de standaard keukenzaken kunt u bij ons terecht voor een prachtige keuken in de buurt van Vinkeveen. Als specialist op het gebied van keukens bieden wij altijd een passende keuken aan. Wij bouwen keukens in verschillende stijlen zoals:

  • Modern
  • Klassiek
  • Nostalgisch

Of het nu gaat om een landelijke Hollandse keuken of een modern topdesign. Wij bouwen uw droom keuken in de buurt van Vinkeveen. Wat een klant wenst bij een keuken is bij ons ook mogelijk. Meer informatie? Bekijk de door ons gemaakte keukens in de buurt van Vinkeveen via onze website.

Bekijk onze collectie gemaakte keukens voor u in Vinkeveen

Wilt u een indruk krijgen van keukens maat door ons gerealiseerd in Vinkeveen en omgeving? Klik dan hier om naar onze keukens showroom pagina te gaan. Zoals u hier zult zien kunnen wij werkelijk alle mogelijke stijlen en maatgevingen voor u realiseren. Ieder houtsoort, massief of fineer elke vorm en iedere maat. Verzint u het maar! Werkelijk alles is mogelijk. Wij zijn niet voor niets dé keukenspecialist van Vinkeveen en omgeving.

Vrijblijvende offerte voor keukens in Vinkeveen

Woont u in de omgeving van Vinkeveen? En wilt u graag een nieuwe keuken laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Gebr. de Wilde voor een offerte. Wij maken keukens voor klanten in Vinkeveen en omgeving.

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Keukens gemonteerd door Gebr. De Wilde in Vinkeveen
Laat uw reactie achter
merken
Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde

Copyright © 2020 Gebr. de Wilde | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index