dewilde-mauve-keuken-1

Tijdloze keukens

Bekijk onze tijdloze keukens

Gebroeders de wilde is CBW Gecertificeerd
slogan

op maat gemaakte keukens uit eigen fabriek

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Bunschoten-Spakenburg

Meubels op maat geleverd in Bunschoten-Spakenburg

Kunt u geen passende meubels vinden voor uw woning in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? Wilt u graag nieuwe meubels op maat laten maken door een specialist in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? Laat dan meubels op maat maken door Gebr. De Wilde in de buurt van Bunschoten-Spakenburg. Meubels op maat zorgen ervoor dat u zich optimaal thuis voelt. Sfeer beperkt zich niet tot één ruimte. Wij maken meubels op maat van de woonkamer tot de slaapkamer en de keuken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwe voordeur naar uw eigen ontwerp, de garderobe des gewenst met in gefreesde LED verlichting, tafels in dezelfde houtsoort als het keuken werkblad. U zegt het maar, wij bouwen meubels op maat in de buurt van Bunschoten-Spakenburg.

Voordelen van meubels op maat voor u in Bunschoten-Spakenburg

Veel van onze klanten in Bunschoten-Spakenburg en omgeving kiezen voor onze meubels op maat. Dit komt omdat onze meubels op maat de volgende voordelen bieden:

  • Eigen materiaal kiezen
  • Alle afmetingen zijn mogelijk
  • Apparatuur kan passend worden weggewerkt
  • Uw meubel kan naadloos opgaan in de rest van het interieur
  • Tijdloos ontwerp

Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor meubels op maat van Gebr. De Wilde in de buurt van Bunschoten-Spakenburg.

Ambachtelijke meubels op maat voor u in Bunschoten-Spakenburg

Elke inrichting is uniek. En toch vindt u op woonboulevards en in meubelzaken vooral veel van hetzelfde. Weet u nu precies welke tafel, inloopkast of bureau u wenst, maar kunt u dat ontwerp in geen enkele winkel vinden? Neem dan contact op met Gebr. De Wilde in de buurt van Bunschoten-Spakenburg. Wij maken van uw droommeubel werkelijkheid. Al vele jaren zijn wij dé specialist van Bunschoten-Spakenburg en omgeving voor meubels op maat.

Offerte voor meubels op maat maken voor u in Bunschoten-Spakenburg

Wilt u graag een meubel op maat laten maken in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? En wilt u graag weten wat meubels op maat gaan kosten? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe in de buurt van Bunschoten-Spakenburg. Wij werken voor veel klanten in Bunschoten-Spakenburg en omgeving en hebben al vele meubels op maat gemaakt.

Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde
Meubels op maat geleverd in Bunschoten-Spakenburg
Laat uw reactie achter
merken
Gebr. de Wilde logo
Gebr. de Wilde

Copyright © 2018 Gebr. de Wilde | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index